vineri, 25 martie 2016

Modele bai de utlima generație

Modele bai moderne de utlima generație. Ce trebuie să știm când dorim să ne facem o super baie ca-n filme!
 
  Radiatoarele în forme minimaliste pozează în opere de artă, mobilă colorată în nuanțe vii, televizoare rezistente la apă ce se pot urmări din cadă aduc luxul din living în baie ca un fel de ritual ce dorește ca zona de relaxare să nu mai fie livingul, acesta își pierde din atenție odată cu noile posibilităti de amenajare a băilor.


 Camera de baie a fost alungată din spatele casei și adusă în centrul oricărei locuințe moderne cu un design din ce în ce mai deosebit și cu inovații tehnologice ce o plasează în lumina reflectoarelor ca fiind capul de afiș al unei case de ultimă oră. Nicăieri nu se vede mai bine în ziua de azi revoluția designului interior decât în băile ultra moderne, acolo unde căzile devin un fel de leagăne cu formele lor curbate și sinuoase ce urmăresc a fi cât mai ergonomice pentru a sta în ele perioade lungi de timp dar și dușuri care simulează ploile tropicale calde.



 Noțiunea de baie rapidă, mică, unde doar facem duș a dispărut fiind înlocuită cu camera de baie unde se poate sta într-o cadă cu Jacuzzi pentru mai multă vreme la relaxare sau chiar la vizionarea emisuni TV preferate sau ascultarea de muzică cu lumina stinsă sau la lumina
Cada Jacuzii
lumânărilor, astfel se crează o zonă de maximă relaxare și nu doar o baie obișnuită.
Datorită multitudini de produse pentru baie aflate pe piață la această oră alegerea celor mai potrivite poate să fie chiar năucitoare astfel că trebuie să căutăm destul de mult pentru a stabilii exact ce anume se potrivește pentru camera noastră de baie care să fie atât ultra funcționale dar și cât mai aproape de noile tendințe. Atenție mare să nu transformăm într-un kitsch fiind o distanță foarte mică între lucrurile de marca și cele copiate cu nonșalanță de concurenți fără prestigiu!

 Placarea cu sticlă colorată Lacobel este la mare modă fiind cea mai revoluționară metodă de a acoperii pereții din baie dar și mobila, având un luciu excepțional dar și o întreținere foarte facilă aceasta se poate achizitiona in orice culoare dar si la orice dimensiune! Sticla colorata
Sticla Colorata Lacobel
se poate îmbina perfect cu zonele de oglindă din dreptul lavoarelor sau a cazilor de baie astfel stereotomia spațiul de baie poate să devină o operă de artă. Nu este necesar să placăm toată baia ci doar în zonele care sunt supuse la stropirea cu apă. Totodată trebuie asortate și accesoriile de baie precum port prosop, suportul de hârtie igenica, suportul pentru pastă de dinți, etc.







Transformarea camerei de baie în living se poate face foarte ușor cu gama La Belle de la Villeroy & Boch, gamă ce inspiră o notă de mare Romantism. Acestora se poate aduga un paravan de dus de la V&B Squaro care este complet walk-in aspect care face ca dușul de dimineață să fie o plăcere maximă. Lângă toate acestea nu trebuie să uităm că un
radiator Aestus poate finaliza aranjamentul camerei de baie într-un design de toată frumusețea ce poate satisface și cele mai elegante gusturi.


La Belle -  Villeroy & Boch



Philippe Starck's Axor



Designeri actuali sunt ghidați în munca lor pentru definitivarea camerelor de baie de creatori precum Philippe Starck's  care vine cu seria de miscelatoare Axor, gamă ce dorește să aducă minimalismul la cote impresionante.








Bang and Olusen BeoVox 2
Ași menționa aici și de o sonorizare de excepție precum cele de la Bang and Olufsen care oferă gama BeoVox 2 ce se poate monta orinude și care oferă un sunet de o claritate fabuloasă. Astfel totul poate să fie de cea mai bună calitate cu soluții care vor rezista ani și ani la rând fără a avea vreo problemă.


Nu putem să uităm sau să nu menționam aici de excepționala gamă de la Hansgrohe desenată de designerul
spaniol Patricia Urquiola, gamă care pur și simplu îți taie respirația și te lasă să te gândești zile întregi la cum ar putea să arate baia ta cu acesta serie.

Hansgrohe - Patricia Urquiola







Poate cel mai important lucru pentru o baie rămâne iluminatul. Am lăsat la sfârșit corpurile de iluminat deși poate de la ele ar fi trebuit să plecăm. Lumina ca și terapie este esențială în acest mic SPA din baia noastră.
 Designeri vin cu soluțiile de la iGuzzini, marca de top mondial ce produce corpuri de iluminat
iGuzzini light
ce oferă o lumină cum rar a se poate vedea la ceilalți producători. iGuzzini este de departe liderul, cel care lansează cele mai spectaculoase corpuri de iluminat și care apoi ceilalți într-un fel sau altul vin și îl copiază, dacă nu am dreptate vă rog să mă contraziceți prin comentari pertinente.







Băile au devenit cu ajutorul producătorilor de top camere multi funcționale unde ne putem petrece puținul timp avut la dispoziție pentru relaxare, astfel nu mai este deloc o chestiune de moft să transformăm vechea și simpla baie într-un SPA cu Jacuzzi sau cu saune unde să stăm pe spate să ne relaxăm în cel mai frumos fel ascultând muzică într-o lumină difuză stând în apa caldă cu diferite uleiuri sau săruri de baie parfumate.
 Poate că livingul a devenit anost, vizionarea filmului preferat sau ascultarea artistului preferat din canapea nu este la fel de relaxant precum a face același lucru dintr-un mini SPA din baia ta.


2 comentarii:

  1. Oare sunt firme de amenajari interioare in Romania in satre sa faca astfel de lucrari? Adica fara "Nea Gigi" care face si instalatia, si gresia care de fapt nu le face

    pe nici unele bine! Chiar am o casa in Ilfov Bragadiru si asi avea nevoie de o firma buna care sa faca toata amenajarea interioara profi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Where can i find this product! I like tu buy Bang and Olufsen system at good price! Thank's!

    RăspundețiȘtergere