sâmbătă, 26 martie 2016

Amenajari baie poze

Amenajări baie poze cu cele mai renumite mărci din domeniu. Nu sunt foarte multe mărci exclusiviste însă într-un top al celor mai prestigioase mărci pentru mobilier și accesorii de baie putem să enumeram branduri precum Jado, Maison Valentina, Dornbracht, TOTO, VITRA, Armani, Aveo, Boffi, CHRISTIAN FISCHBACHER, JACUZZI, JONATHAN ADLER, PHILIPPE STARCK, VILLEROY & BOCH și poate mai sunt dar nu îmi vin acum în minte, dacă mai știți dvs. vă rog să ne trimiteți pentru a întregii lista.



În urma cererilor dvs. am decis să facem un articol cu foarte multe poze despre amenajări de băi de unde probabil doriți să vă inspirați pentru baia dvs. Sigur că fiecare baie are particularitătile ei și astfel poate este greu să găsiti exact ce vă doriți insă dacă nu sunt sufuiciente în urma comentarilor vom mai adăuga pe parcurs poze noi.

Puteți trimite și pozele dvs. dacă doriți să vă faceți baia celebră! Deși suntem de părere că o baie trebuie să fie cât mai mare posibil, pe la noi mai sunt și băi mici și din acest motiv am ales să punem și câteva poze cu camere de baie mai mici care intradevăr sunt și mai greu de amenajat.



 Trendul amenajărilor este clar, cadă în mijlocul băii, televizor rezistent la abur și apă, sonorizare de ultimă generație și alte accesorii care transformă baia într-un loc în care să îți petreci din ce în ce mai mult timp.

 Alegerea pieselor pentru baie nu este tocmai un lucru ușor în ziua de azi. Oferta este mai mult decât generoasă făcând ca decizia finală să se lase greu de așteptat. Ideal este să mergem pe un singur brand, astfel potrivirea accesoriilor cu cadă de baie, cu lavoarul, caloriferul și altele este asigurată de producător ne mai fiind nevoie să vă bateți capul dvs.

 Dar de foarte multe ori ne place foarte mult cada de la o marcă și lavoarul de la alta, și de aici gândurile ne fac decizia aproape imposibilă. În ajutorul dvs. trebuie să vină Arhitectul sau Designerul casei, considerăm ca împreună se poate lua decizia finală cea mai corectă și cea care va face că finalul să fie așa cum îl așteptați. Datorită experienței lor designeri au viziunea lucrurilor și văd înainte ca lucrurile să prindă contur ce se potrivește mai bine și în ce fel anume.

Așadar va recomand ca pozele se fie o muză pentru dvs și nu neapărat să faceți la fel ca în ele pentru că la final nota dvs. de originalitate va scoate în evidența camera de baie mult visată. Nu ezitați să ne trimiteți părerile dvs. Ele ne inspiră pentru viitoare articole în care să cuprindem cât mai mult din răspunsurile la întrebările dvs.

Amenajare Baie Brasov

Amenajare baie Constanta

Amenajare Baie Bucuresti

Amenajare baie Cluj


Amenajare baie Oradea

Amenajare baie Timisoara

Amenajare baie Craiova

Amenajare baie Iasi

Amenajare baie Suceava

Amenajare baie Buzau

Amenajare baie Pitesti

Amenajare baie Ilfov

Amenajare baie Arad

Amenajare baie Sovata

Amenajare baie Miercurea Ciuc

Amenajare baie Herculane


























Sau poti sa vezi totul intr-un film cu o muzica relaxanta:

5 comentarii:

  1. Am o casa in lucru on Romania, Judetul Timis, va puteti ocupa de ea!? Vreau sa iasa ca in poze si sunt dispusa sa platesc pentru persoanle care se pot ocupa de treaba asta! Eu fiind plecata chiar nu pot si imi doresc tare mult ca la intoarcere sa am o casa frumosa! Articolul mi-a placut mult rau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare sunt firme de amenajari interioare in Romania in satre sa faca astfel de lucrari? Adica fara "Nea Gigi" care face si instalatia, si gresia care de fapt nu le face pe nici unele bine! Chiar am o casa in Ilfov Bragadiru si asi avea nevoie de o firma buna care sa faca toata amenajarea interioara profi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelent! Pozele expuse vorbesc de la sine! Putina imaginatie si gata baia de vis! Cascaval sa fie si-l facem in Anglia!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am cumparat si eu o colectie de accesorii baie de la VILLEROY & BOCH. Vreau sa spun ca sunt ultra multumit. Oricum articolul vostru este exceptional!

    RăspundețiȘtergere