joi, 8 octombrie 2015

Spray curatare aer conditionat

Curățarea aerului conditionat cu Spray curatare aer conditionat se poate face si de catre dumneavoastră în mod regulat lucru ce va permite ca aparatul de aer conditionat sa ruleze in parametrii optimi si sa consume mai putina energie electricarula. Cel mai bun moment pentru a curăța aparatul de aer conditionat este în primăvară, chiar înainte de incepe utilizarea pentru prima data. Va prezentam pasii de urmat pentru a face acest lucru corect.



Deconectați alimentarea de la priza. Cele mai multe aparate de aer condiționat au o unitate exterioara care este montata nu tocmai la indemana insa trebuie neaparat sa ajungeti la ea pentru a avea un proces de curatare complet.

Aici apare discutia despre curatare prin desfacere completa sau curatarea numai cu Spray curatare aer conditionat curatare care nu este una completa ci doar un fel de reinprospatare si de curatare a piselor care se pot accesa prin grila de ventilatie de la unitatea interioara.

Trim departe orice creștere a plantelor în jurul instalației de aer condiționat. Aveți grijă că tăieturi din iarba, flori, arbuști sau buruieni nu primesc în interiorul unității. Trim frunziș să fie de cel puțin 2 picioare (60 cm) distanță de unitate.

Detașați panourile de caz sau de acces exterioare. În funcție de elementele de fixare, va trebui, fie o șurubelniță sau driver piuliță pentru a face acest lucru.

Scoateți partea de sus a instalației de aer condiționat. În funcție de modul în care este construit de aer condiționat, acest lucru poate însemna ridicarea ansamblului ventilator de pe cu el. În cazul în care dvs. de aer conditionat este construit în acest fel, aveți grijă să nu să se întindă și deteriora firele ventilatorului.

Curățați și ungeți ansamblul ventilatorului. Murdăria curățați de pe paletele ventilatorului, fie cu o cârpă sau amestecati mătură și de a folosi un magazin de vid pentru a curăța murdăria de pe motorul ventilatorului și arborele. În cazul în care motorul este proiectat pentru a solicita lubrifiere, se aplică o cantitate mică de ulei la fiecare dintre porturile sale de lubrifiere. (Ventilatoare fără porturi de lubrifiere sunt concepute pentru a fi fără întreținere.)

Perie departe murdărie suprafață de bobine de aer conditionat. Folosiți o mătură tel sau o perie rigid pentru acest lucru.

Spray-curat prins departe murdăria de bobine. Puteți face acest lucru doar cu apă, sau în cazul în care murdăria este considerabilă, o spumare biodegradabil curat amestecat cu apă. Spray de curățare din exterior și se lasa la macerat timp de 10 până la 15 minute. Ați putea dori să re-aplica curat și lăsați a doua cerere macerat timp de inca 5 minute.
Înainte de pulverizare de aer condiționat, acopere orice fire electrice sau motoare cu plastic.

Clătiți departe aspiratorul de bobine. Se pulverizează apa de clătire de la interior spre exterior, astfel încât murdăria este împins de bobinele de aer condiționat în loc de față de ei. Continuați să clătiți până turul doi este clar.

Verificați aripioarele elicoidale pentru orice daune. Dacă vreuna dintre aripioarele bobina apar îndoit, acestea pot fi pieptănat direct cu un "pieptene fin", special disponibil de la un magazin care vinde aparate de aer condiționat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu