sâmbătă, 28 octombrie 2017

Top 10 Caserole Pentru Pastrat Mancarea

Top 10 Caserole Pentru Pastrat Mancarea

Indiferent dacă pregătiți mesele în avans sau salvați resturile pentru mai târziu, fiecare bucătărie are nevoie de un set solid de recipiente de depozitare a alimentelor. Nu toate caseroele sunt însă create egale si de aici nevoie de anumite dimensiuni in fuctie de ce urmeaza sa depozitam in ele.

Este important să găsiți un set suficient de durabil pentru a rezista la stivuire și la căderi accidentale - la urma urmei, ultimul lucru pe care îl doriți este o cina de toamna romantica peste tot pe bucătărie. De asemenea, doriți ceva bine conceput (atât pentru scopuri estetice, cât și pentru eficiență).
Iata un exemplu, sticla rezistenta la impact dar si la cuptorul cu microunde:
set caserole sticla cu capac

Există multe de iubit în legătură cu acest set de caserole de la Glasslock, dar în cele din urmă câștigă premiul datorită designului și durabilității sale in orice situatie. Setul de 10 piese (numărătoarea include capacele) are patru recipiente dreptunghiulare în diferite dimensiuni, două caserole pătrate de dimensiuni mici și mari și trei recipiente rotunde, fiecare având dimensiuni diferite. Caserole în sine sunt sticlă reciclabilă fără BPA, fabricată din silice, carbonat de sodiu, calcar și alte componente naturale. Capacele din plastic au o garnitură de cauciuc și patru cleme, fiecare făcându-le complet etanșe și ca fiind scurgeri, cât puteți obține.

Clienții care au aceste acasă la domiciliu au lăudat blocarea etanșă și faptul că ele cuibăresc împreună când sunt așezate unul peste celălalt, făcându-le ușor de depozitat eficient. Mulți au spus că iubesc că recipientele de sticlă nu pată și că mențin resturile cu adevărat proaspete. Caserole în sine (nu capacul) sunt, de asemenea, în siguranță în cuptor, astfel încât să puteți coace și în ele.

În ceea ce privește recenziile critice, unii au menționat că capacele sunt greu de închis, iar altele au avut probleme cu tăierea sticlei. Ca și în cazul oricăror recipiente de sticlă folosite pentru alimente, trebuie să fiți precauți atunci când vine vorba de jetoane și pauze.

Set caserole 5 piese Glasslock din sticla
Asemenea colectării noastre de top, acest set de caserole sticla are de asemenea 18 piese într-o defalcare similară - patru recipiente dreptunghiulare de dimensiuni diferite, trei recipiente rotunde și două Caserole pătrate. Setul este fără BPA, iar capacele albastre strălucitoare au câte patru clapete care fixează cu ușurință capacul pentru a vă menține mâncarea în siguranță. Caserole sunt, de asemenea, sigure pentru utilizare în cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, congelator și frigider, desigur.

Comentariile pentru aceasta au fost covarsitoare pozitive, clientii spunand ca Caserole sunt extrem de rezistente si ca capacul se inchide etanse. Câteva persoane au raportat că sigiliile de cauciuc au dispărut de-a lungul timpului, dar majoritatea clienților ar recomanda acest produs altora.
Dacă vă duceți masa la munca, ați putea prefera recipientele din plastic, deoarece acestea sunt mai ușoare și nu se vor sparge dacă sunt aruncate. Dacă sunteți în căutarea unui set de recipiente de plastic de calitate, luați în considerare acest lucru. Setul are opt containere pătrate variind de la 3 uncii la 47 uncii. Plasticul este fără BPA și poate fi pus în cuptor cu microunde, congelator și mașină de spălat vase. Cleștii o fac etanșă și etanșă, astfel încât să puteți păstra hrana și lichidul în interior fără griji. Containerele se hrănesc, de asemenea, în interiorul celuilalt atunci când nu sunt folosite, ceea ce le ușurează stocarea.

Consumatorii care au achiziționat acest set au fost mai mult mulțumiți de el. Mulți au răpit în legătură cu calitatea sigiliului și cu faptul că ajută la menținerea îndelungată a alimentelor. Un comentator a glumit că singura problemă cu aceștia este că colegii lor continuă să le fure. Câțiva clienți au fost nemulțumiți de performanța recipientului în cuptorul cu microunde - unii au raportat zgârieturi despre el după încălzirea hranei. Dar majoritatea utilizatorilor oferă setul de cinci stele.

Fie caserole din plastic, fie caerole din sticla sau aluminiu, cu capac sau fara capac trebuie sa recunoastem faptul ca sunt foarte bune in orice situatie iar atunci cand avem de transportat mancare precum ciorba sau sarmale chiar ies in evidenta.
Pteci cumpara caserole de toate felurile cu un simplu click aici fiind cel mai mare magazin de caserole din Romania!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu