joi, 3 noiembrie 2016

Bratara argint cadou de Craciun

Bratara argint cadou de Craciun la un pret in oferta de numai 48 lei, reducere de la 450 lei!
Este greu sa te decizi ce cadou sa iei iubitei sau cuiva drag de sarbatorile de iarna!
Sunt multe oferte care mai decare mai atragatoare, insa o astfel de bratara chiar impresioneaza si la numai 48 de lei va avea un efect cat un cadou de milioane!

Eu prefer cadourile care raman si nu cele consumabile precum parfurmuri, farduri sau chiar sosete sau alte obiecte de imbracaminte de sezon.
Acest cadou va face ca de cate ori este purtat sa se gandeasca la dvs. un cadou care ramane in timp si se va bucura de el ani si ani la rand.

Fabricata din cele mai bune materiale, cu un finisaj de o calitate iesita din comun acesta bratara se va pastra in timp ca in prima zi. Placata cu argint 925 face ca durata de viata sa fie precum la o bijuterie veritabila din argint sau aur.

Nu cred sa existe doamna sau domnisoara care sa nu aprecieze un astfel de cadou fiind pur si simplu un obiect ce se poate asorta la orice tip de imbracaminte si la orice ocazie.
Oferta este limitata si sigur nu o sa mai gasiti acest pret in perioada arida de cadouri din luna Decembrie. Asadar daca cumperi din timp scapi si de grija ca nu o sa gasesti ce iti doresti in nebunia cumparaturilor de sarbatori dar economisesti si o suma importanta de bani.
Va rugăm să trimiteți comenzile dvs. pe adresa de email: husatelefoane@gmail.com
 Trebuie să includeți în email: Nume Prenume, Adresă de Livrare exactă și număr de telefon.
 Plata se face la livrare!
 Ai posibilitatea de a deschide coletul la livrare!
 Cumparaturi in perfecta siguranta!
 Mulțumim pentru înțelegere!

Galerie foto Bratara argint cadou de Craciun:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu