miercuri, 20 martie 2019

Cel mai bun parchet laminat 2019

Beneficiați de un parchet laminat fără cusur cu cele mai bune opțiuni de la 29.99 lei pe metru pătrat. Adăugați stilului casei dvs. pardoseli laminate ușor de fixat si super accesibile ca și preț.
Dacă îți dorești o podea care poate suporta aproape orice și care sa arate fabulos atunci alege parchet laminat.

Nu numai că pardoselile laminate necesită curățare minimă și întreținere - montajul se va face foarte ușor fără adezivi, șlefuire, curățare sau uleiere - este un mod rentabil pentru a obține aspectul plăcilor din lemn sau a pietrei fără a achita prețul foarte mare pe care-l găsim la podelele clasice (lemn masiv, piatra naturală.)

Este, de asemenea, incredibil de durabil și, datorită noilor tehnici de imprimare și avansurilor tehnologice din procesul de fabricație, nodurile simulate, granulele și venele sunt acum ultra-realiste, completate de margini teșite și texturi autentice.

Multe modele au acum sisteme de instalare cu dublu clic, astfel încât așezarea podelei laminate nu trebuie să fie un exercițiu de frustrare pentru o perioada lunga de timp, se poate monta pe parcursul unei zile iar dacă vorbim doar de o camera în doar câteva ore.

Alegerea parchetului laminat potrivit nu este niciodată ușoară, așa că am pus împreună un ghid al cumpărătorului pentru a vă ajuta.

Între timp, verificați propunerile de mai jos pentru a găsi cele mai bune pardoseli laminate pentru camera dvs. de zi, bucătărie, dormitor, birou, hol sau baie ...

Cum să cumpărați cele mai bune pardoseli laminate pentru dvs.?

Ce caracteristici ar trebui să caut în parchet laminat?

Laminatul ar putea să arate și să se simtă ca fix precum un lemn natural sau piatră, dar de fapt este construit ca un sandwich. În mod obișnuit, va fi un miez din fibră de înaltă densitate cu un decor imprimat pe partea de sus (asemănător fie cu un tip de lemn sau piatră), cu un strat durabil de uzură pe partea de sus, care poate fi neted, texturat sau sincronizat.

Beneficiile acestei construcții constau în faptul că plăcile laminate nu lucrează, se contractă sau se răsucesc ca lemnul masiv, astfel încât cele mai multe pot fi folosite cu încălzire prin pardoseală dar și în bucătării. Unele modele impermeabile, rezistente la apa, sunt chiar potrivite și pentru baie, deși trebuie să verificați compatibilitatea înainte de a cumpăra.

Și dacă aveți sau planificați să aveți încălzire prin pardoseală, asigurați-vă că pardoseala aleasă si folia ce se montează intre parchet și sapa sa fie una specifica pentru încălzirea în pardoseala.

Grosimea laminatului variază de la plăcile de bază de 6 mm până la o grosime mai mare de 8-10-12 mm si chiar 14 mm care cu cat va fii mai gros va rezista mai bine impactului.

Fiecare va avea și un rating de durabilitate, cunoscut sub numele de Criterii de abraziune. Acesta variază de la AC1 la AC5 pentru uz casnic. De exemplu, ați putea alege un rating mai scăzut pentru camerele care nu au mult trafic, cum ar fi AC3 pentru un dormitor și poți opta pentru AC4 pentru un hol ocupat sau bucătărie. Dacă vrei de exemplu sa intri încălțat sau ai copii mici recomandam chiar AC5

Ca și lungime sau lățime plăcile pot schimba aspectul podele? 


De exemplu, panourile largi sau lungi vor crea un aspect mai luxos. Alegeți un design care are un sistem ușor de fixat dacă îl instalați singur - majoritatea au caneluri de blocare care fac clic fără să fie nevoie de lipici sau unghii. În cele din urmă, trebuie să vă gândiți și la substrat, folie parchet.

Un suport compatibil face ca podea dvs. să fie mai confortabilă pentru a merge, pentru a absorbi șocurile și zgomotul, și pentru a vă proteja facturile de energie. De exemplu, suporturile pentru bucătării și băi vor fi proiectate pentru a rezista la umezeala, în timp ce tipurile mai groase pot reduce zgomotul.

Aflați ce substrat, folie parchet este potrivită pentru locația dvs. înainte de a cumpăra parchetul pentru a vedea exact cat trebuie sa va ridicați nivelul podelei.

 Cât ar trebui să cheltuiesc? 

Dacă aveți un buget restrâns, plăcile subțiri de 8 mm pot costa doar 29.99 de lei pe metru pătrat, dar trebuie să știți că nu vor avea longevitatea pe care ați avea de așteptat de la un parchet laminat mai scump.

Pentru plăcile de 8-12 mm, plătiți de la 60 de lei pe metru pătrat. Cantul finisat V4 între scânduri, suprafețe texturate, design-uri realiste și variații de culoare pot să-și intensifice costurile. Un laminat mai scump va avea adesea și o garanție mai mare.

Iar dacă vrei ceva premium sa nu mai ai grija podelelor pentru foarte multi ani atunci vezi modele de 14 mm grosime ce se vor așează impecabil pe podeaua ta pentru o lunga perioada de timp fiind extrem de rezistente.

Ce fel de întreținere are nevoie de parchet laminat?

Parchetul laminat necesită o grijă minimă - un aspirator de fiecare dată când este necesar urmat de un mop ușor umed (nu umed) trebuie să fie suficient pentru orice model. Asigurați-vă că ștergeți imediat dacă există un exces de apa.

În timp este în general foarte durabil, însă laminatul se poate zgâria și el la acțiuni mecanice foarte puternice asta mai ales în funcție de clasa de trafic, așa că ridicați mobila, mai degrabă decât sa o trageți. O clasa de trafic mare AC5 Clasa 33 se va zgâria foarte greu.

 Nu vă lăsați păcăliți de modelul plăcilor aleatoare și de designul multi-ton al acestui tip de podea, este un aspect elegant, premium ca face ca o data montat sa nu știți dacă este parchet laminat sau parchet din lemn masiv.

O parte a colecției Swiss Krono Grand Selection Evolution, scândurile au adâncituri extra-adânci pentru a imita liniile de scoarță de copac, două sau trei "plăci" pe bucată și o suprafață tactilă, astfel încât să puteți crea o podea cu efect de ceramică uimitoare, distanțiere.

Aceasta colecție este rezistentă la zgârieturi și rezistentă la apă, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vărsarea de băuturi sau stropi de apă, ceea ce îl face ideal pentru zonele de bucătărie sau baie, adăugând un amestec ușor de crem și tonuri de pietriș. Există, de asemenea, o opțiune de montaj al plăcilor pe perete.

Cumpărați acum de la www.laminat-parchet.ro pardoseli impermeabile de cea mai buna calitate la cel mai bun preț de la producători precum Swiss Krono, EGGER, Kronotex, Krono Original, ai alții.

Instalarea este ușoară datorită unui sistem rapid de clicuri, dublu click. 

 

Parchet rezistent la apa Swiss Liberty Natural Oak Brown D 4931
Caracteristici:
- Clasă de trafic: 33
- Clasă de impact: AC5
- Dimensiune placă: 1380 mm x 193 mm x 8 mm
- Garanție: 35 ani uzură casnică și 5 ani comercială.
- V4: Da
- Anti static: Da
- AquaStop: Da
- Ecologic: Da
- Încălzire în pardoseală apa: Da
- Încălzire în pardoseală electrică: Da
- Rezistență termică: 0,059 / R10 23/50 [(m2K)/W]
- Montare flotanta fără întrerupere: Da (96 mp)
- Montaj bucătărie: Da
- Montaj baie: Da

Colectia Pardoseli Baie LVT Berry Floor: Cele mai bune pardoseli laminate pentru bai.


1. Lac de protecție PU 
2. Stratul de uzură (0,55 mm) 
3. Strat de decor acustic de vinil (cu fibră de sticlă) 
4. Consiliul compozit rigid (RCB) cu elemente de blocare DreamClick 


Date tehnice Parchet LVT 
  • Dimensiune Placa (mm): 1326 x 204 x 5
  • V4 sided micro V
  • Click 5G DreamClick loc system
  • Strat Protecție: 0,55 mm
  • Rezistenta la Alunecare: R10
  • Kilograme /mp: 6,14 kg/ m²
  • Încălzire prin pardoseală EN 12524 adecvat max. 27°C (80°F) / sisteme electrice de încălzire prin pardoseală: max 60 W/m²
  • Scaun cu rotile EN 425 OK
  • Rezistent la foc EN 13501-1 Bfl-s1
  • Rezistență chimică EN 423 OK
  • Rezistenta termica ISO 8302 0,041
  • Indentarea reziduală EN 433 < 0,10 mm/4%
  • Rezistența la alunecare DIN 51130 EN 13983 R11 class DS
  • Reducerea sunetului: Sunet de impact EN ISO 717-2 (∆ Lw) 10 dB
  • Stabilitate dimensională ISO 23999 <0,25%
  • Antistatic EN 1815 DA
  • Garanție pe viață Rezidențial
  • Garanție comercială – 10 ani

Colectia Egger Design Pro, Podele laminate pentru incazirea in pardoseala ce se poate monta inclusiv la baie sau la bucatarie sau alte zone cu multa umiditate sau chiar apa!



Rezistență la umiditate DA
Collection categories 5/33 Large
Colecții de stiluri Used Novelty
Aria de aplicare 33 – pentru toate aplicaţiile rezidenţiale cu utilizare grea precum şi pentru aplicaţii comerciale şi spaţii publice cu utilizare grea.
Grosime: 5mm
Format placă: LARGE – Placă de pardoseală lată
Lungime x lățime 1.295 x 243 mm
Arie / pachet 2,52 m²
Structura Deepskin – Structură marcantă, profundă
Teșituri Teșituri pe 4 laturi – faţeta-V circumferenţială accentuează caracterul special al plăcilor.
Siguranța la pășire R10 – Slip-resistance class
Garanţie: 25 ani
Core board UWF Ultra Wood Fiberboard
Profil: UNI fit! – Sistem confort
Caracteristică specială Self Repair – Urmele de pe suprafață dispar în cel mai scurt timp.

Colectia Swiss Krono Origin de 14 mm Ideala absolut oriunde!  

 

Parchet laminat 14 rezistenta la apa, zgarieturi si impact! Clasă de trafic: 33 (cea mai mare clasă existentă) Clasă de impact: AC5 (cea mai mare clasă existentă) Suprafața: Structurată și sincronizată, fiecare nod se simte la simpla atingere cu mâna! Dimensiune placă: 2025 mm x 244 mm x 14 mm (Atenție, placă mare de 2 ml!!!) Garanție: 35 ani uzură casnică și 5 ani comercială. V4: Da

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu