luni, 1 iunie 2015

Gardena aspersor oscilant clasic polo

Gardena aspersor oscilant clasic polo 220
Cu ajutorul aspersorului oscilant Classic Polo 220 GARDENA, puteţi iriga optim gazonul sau gradina chiar daca este vorba de o suprafata mare. Sistemul patentat Gardena garantează irigarea uniformă a suprafeţelor de 90 mp pana la 220 mp˛.
Aspersorul are o rază de acţiune complet ajustabilă, între 7 m şi max. 17 m, cu lăţime de max. 13 m. Filtrul fin de mizerie este fabricat din oţel inoxidabil de înaltă calitate şi face ca aspersorul să nu necesite întreţinere. Astfel acest model este unul din cele mai apreciate la ora actuala ca aspersor suprateran.
Curăţarea duzei este foarte uşoară, datorită aspectului ergonomic îmbunătăţit al acului de curăţare. Aspersorul oscilant Classic Polo 220 GARDENA este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu rezistenţă sporită la avarii şi cu protecţie UV. Acest lucru garantează o durată lungă de viaţă. Pentru irigarea uniformă a grădinii.





Ca toate sistemele de irigat Gardena si acesta rezolva problema udatului fara balti asta datorita sistemului turbo care face ca suprafata udatata sa fie egala in cantitate de apa cazuta.
Datorită intervalului de acţiune complet reglabil şi a razei de stropire de maxim 13 m, aspersorul oscilant Polo 220 Classic GARDENA se poate adapta uşor la suprafaţa care urmează să fie irigată.
Filtrul de impurităţi cu plasă fină, din oţel inoxidabil, garantează curăţarea uşoară.
Nu necesita nici un fel de intretinere, se poate utiliza fara nici o preblema de la un sezon la altul.

Video Prezentare:



Vezi aici preturi aspersoare.

Un comentariu:

  1. Eu am avut asa ceva, chiar doua, nu sunt chiar atat de bune si fac baltoaca!

    RăspundețiȘtergere