joi, 13 noiembrie 2014

Cabine dus sticla

Cabine dus sticla pret bun din sticla securizata sunt solutia pentru noile bai care se doresc a fi cat mai simple posibil astfel aspectul final sa fie unul cat mai elegant dar si cat mai spatios. Sticla securizata este singurul material care rezolva acesta problema, transparenta confera vizual ideea de spatiu, duritatea si rezistenta in timp intr-un spatiu cu multa umezeala sunt unele dintre cele mai mari calitati pentru un material de acest gen.


Nu recomandam sticla fumme, acesta este recomandata numai pentru spatii foarte mari, unde nu este nevoie sa obtinem artificial impresia de spatiu deschis, larg, generos. Sticla se poate trata anticalcar sau anti pata pentru a elimina problemelor ce apar daca aveti o apa mai dura sau cu multa piatra.

 Exista un cost suplimentar dar consideram noi ca merita acest tratament. Gasim in piata romaneasca atat modele de cabine standard cat si modele la comanda pentru cei ce doresc ca locul de facut dus sa fie personalizat pana la ultimul detaliu.

 Din pacate sunt multi cei care doresc dar nu reusesc sa monteze o cabina de dus direct pe podea.
Asa numita cabina Walk in unde nu mai montam nici un fel de cada, direct pe podeaua existenta fara cada. Nu reusesc din cauza faptului ca instalatorii mai ales cei mai in varsta nu stiu nimic despre acesta treaba si afirma ca nu se poate face asa ceva!

Nimic mai gresit, sunt zeci de sisteme si solutii pe piata care rezolva acesta problema de la cadite ingropate la fata cu podeaua pana la rigole speciale care pot sa preia fara nici un fel de problema nivelul mare de apa ce apare la o astfel de cabina de dus simpla sau folie de izolare pentru a nu perimite apei sa se infiltreze.





Asadar daca dorit o astfel de solutie foarte moderna dealtfel va rugam sa va informati cat mai din timp ce anume trebuie facut pentru a avea in final o cabina Walk In cat mai eleganta! Nu uitati de accesorii, acestea sunt cele mai importante, daca sticla de 8 mm este ok, accesoriile cele mai bune sunt cele din inox, dar nu imitatie "finisaj inox" ci chiar inox 100%, otel inoxidabil, acesta fiind materialul care are cea mai mare rezistenta in astfel de situatii fiind practic materialul care nu poate sa pateasca nimic pe viata.
Cele mai multe modele se pot gasii la Bucuresti, unde sunt si diferite calitati sau preturi in functie de constructia lor. Daca nu reusiti sa gasiti va rugam sa ne contactati la 0722458121 si va vom ghida catre un producator.
Galerie foto:

















Un comentariu:

  1. Dar oare nu se sparg a fost prima mea intrebare cand am vrut sa imi cumpar, raspunsul vanzatorului a fost ca foarte greu si am luat din plastic, mare gresala am facut. Va rog sa postati mai multe despre cum se monteaza si ce anume este necesar sa pregatim pentru montaj fara cadita!?

    RăspundețiȘtergere