sâmbătă, 19 septembrie 2015

Usi Glisante

 Uși glisante, interior, preț, dressing,din sticlă, din lemn,  termopan, pentru: șifonier, bucătărie, living, culisante, exterior, ieftine, prevăzute cu sisteme de glisare din inox cu livrare în toată România prin curier rapid.
 Necesitatea ușilor glisante sau culisante a apărut din necesitatea de a salva cât mai mult spațiu din locuința sau biroul nostru.
 întâlnim Uși glisante oriunde mergem și asta datorită faptului că sunt cele mai practice uși.
 O ușă batanta ocupă mult loc într-un spațiu mai puțin generos iar în unele cazuri chiar nu se poate deschide!

 Aspectul premium al ușilor culisante a dus la folosirea lor atât la camere cât și la mobiler precum șifonier, dressing sau chiar mobilă de bucătărie.
 într-o gamă coloristica diversă acestea se pot încadra în orice spațiu fără nici un fel de problemă.



 Uși glisante etanșe pot să fie doar cele din termopan, însă etanseizarea nu rezolvă problema mirosurilor, aburului sau a fumului de țigară, asta datorită faptului că orice ușă nu poate să stea permanent închisă, iar în momentul în care se deschide din cauza diferenței de temperatură totul se va duce în camera cea mai racoroasă din casă, astfel că recomandăm în primul rând o ventilație corespunzătoare și împreună cu acesta o ușă glisantă își va indplinii rolul de ușă și nu de izolare.
 Recomandăm pentru astfel de probleme hote cu turbină și nu cu ventilatoare, doar cele cu turbină vor avea un efect scontat!
 Ușile glisante din sticlă sunt cele mai moderne dar și cele care își vor păstra în timp aspectul indiferent dacă avem copii mici sau animale de casă!
 Da, ușă din sticlă este cea mai bună ușă la această oră având o uzură în timp aproape de zero indiferent dacă o folosim la birou sau acasă! Aceste uși confecționate din sticlă securizată sunt cele mai rezistente la acțiuni mecanice precum lovituri accidentale și în nici un caz nu se sparg ușor!
Cel mai important aspect la aceste uși glisante sunt sistemele de gliasre, multe dintre sisteme au piesele de culisare atât în partea superioară cât și în partea inferioară, acestea sunt cele mai expuse problemelor mai ales din cauza prafului, de recomandat sunt sistemele care în partea de jos să aibă doar piese de ghidaj și nu cale de rulare, care poate aduna praf și astfel vom avea diverse probleme în timp.

 Vizionați un film cu diverse modele de uși glisante:





Galerie Foto Usi Glisante:







































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu