luni, 14 ianuarie 2013

Cabina de dus 70 cm x 70 cm


Am decis sa-mi cumpar o cabina de dus, am constat ca nu am mai folosit cada de foarte multa vreme si totodata vroiam sa am si un bideu in baie! Dupa nenumarate schite si masuratori am stabilit ca imi trebuie un model de cabina de 70 cm x 70 cm pentru a avea loc pentru toate.
Astfel am plecat prin oras pentru a vedea modele, sigur ca am ajuns in Valea Cascadelor unde intradevar sunt foarte multe modele insa culmea nu am gasit sub nici un chip de 70 cm!


Da desi pare ciudat comerciantii nu aduc astfel de cabine, nici simple, nici cu hidromasaj.

Modelul ales de mine.
Am ales sa caut pe net dupa modelul pe care mi-l doream si tot asa mai nimic, am observat insa ca preturile erau mult mai ieftine decat in magazine iar la unele chiar cu livrare gratuita. Printre zeciile de magazine online am gasit unul www.dus-cabine.ro care s-a dovedit cel mai complex dar si cel cu informatii complete pentru aceste tipuri de produse. Am gasit acolo cabina de dus de 80 cm x 80 cm la un pret foarte bun, am ajuns deja sa caut 80 cm x 80 cm din cauza faptului ca de 70 cm nu gasesti nicaieri, cei de la dus-cabine.ro mi-au spus sa merg la Showroom sa vad modelele!
Am ajuns la magazin iar o doamna de acolo m-a rugat sa intru in cabina din magazin sa vad cum ma simt, culmea a fost ca cea de 80 x 80 era pentru mine foarte ingusta! Mai exact nu aveam loc in ea, ma loveam de usa sau de perete in momentul in care vroiam sa ma intorc! Asa am ajuns sa-mi cumpar o cabina de 90 cm x 90 cm si sa renunt la bideu!





Da, am ajuns la acesta concluzie fiindca daca esti nitel mai maricel nu intri sau mai bine zis nu stai deloc bine intr-o cabina de 80 cm x 80 cm! Va dati seama ca in cea de 70 cm este chiar exclus, cred ca doar un copil poate sa intre ok in ea, un adult in nici un caz!
Daca nu erau cei de la dus-cabine.ro nu stiam ce sa cumpar si sigur asi fi ales 80 x 80 dar fara sa stiu exact cum ma simt in ea!

Asa am invatat ca nu intotdeauna daca crezi ca intri in ceva asta inseamna ca mai stai si confortabil si mai ales  ca inainte de a masura si a stabilii cate obiecte vrei sa pui in baia ta mai bine sa le incerci inainte ca si dimensiuni si apoi sa le cumperi!
Oricum le multumesc celor de la dus-cabine.ro si ii recomand la toti pentru gama larga de produse, pretul foarte bun, calitatea produselor dar si profesionalismul vanzatorilor!

2 comentarii:

  1. Buna ziua. Am cumparat o cabina de dus din sticla securizata de 8mm si doresc o cadita in genul celei afisate pe acest site. Va rog sa-mi spuneti daca se potriveste si care este costul? Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde ati cumparat cabina, ce dimensiune are, ce forma, pe semirotund, patrata?

    RăspundețiȘtergere