joi, 26 aprilie 2012

Bate la geam canicula, ai climatizare?


instalatii climatizare
Cu toate ca valorile in termometrele de afara sunt inca minunate, bune pentru plimbari prin parc la aer curat o sa vina cu viteza canicula atunci cand o sa ne asezam cu totii la racoarea oferita de instalatiile de climatizare asta si datorita faptului ca se anunta o vara caniculara chiar torida cu cu valori ale temperaturi de peste 40 de grade si asta la umbra!
Sunt unele persoane care pot afirma ca este devreme pentru climatizare si ca o sa-si procure atunci cand o sa vina caldura insuportabila! Total eronat, acum este situatia cea mai buna de a cumpara asa ceva, asta pentru ca companiile care se ocupa de instalatii climatizare sunt foarte libere si iti vor da toata atentia sau chiar si ceva reduceri la pret plus favoruri precum montaj la sfert de pret sau garantie de 4 ani la unitatea interioara.
Te rog, nu mai amana si ocupate de problema fiind ca in vara torida o sa ai ceva de asteptat pana cand o sa ai cu ce sa-ti racesti camera sau biroul.
Oamenii care deja au aer conditionat pot sa le spun ca aparatele au nevoie de o mica revizie pentru a rezista caldurii excesive ce va veni.
Istalatiia dvs.de aer rece trebuie sa aiba suficient agent de racire iar radiatoarele si alte piese trebuiesc curatate sau reparate pentru a nu ceda in viitorul apropiat! In momentul asta firmele de aparate de aer conditionat vor executa o revizie integrala la un pret ieftin cu incarcare de freon ecologic gratuita si testarea compresorului plus curatarea intregului aparat! In acest mod vei fi absolut sigur ca vara asta ai pe ce sa te bazezi si nu vei ramane fara climatizare atunci cand vei avea mai mare nevoie.
Te rog, nu uita ca, daca vrei sa ai racoare trebuie sa rezolvi repede problema pentru ca sezonul este la usa si din pacate o sa astepti mult daca nu rezolvi acum acesta problema si chiar o sa te coste mai mult, lucru care te va convinge sa faci din timp ce este necesar.
Iti povestesc asta deoarece eu am patit-o anul trecut cand la noul birou am lasat climatizarea pe ultima pozitie in agenda si m-am trezit in plin sezon ca trebuie urgent sa achizitionez si sa montez o astfel de intalatiie!
In magazine efectiv nu gaseai mai nimic, preturi foarte mari si aparate cu puteri mici. Eu aveam nevoie de un aparat la 24000 de BTU. Am cautat online si dupa vreo 10 teefoane am gasit insfarsit o firma care avea ce vroiam ca putere pe stoc, dar o marca chinezeasca de care nu am auzit in viata mea!
Deci nu am avut incotro si am cumparat acel aparat, care mi-a facut numai probleme cu interventii de peste 10 ori ale firmei respective! Sigur ca interventiile au fost gratuite pentru ca era in garantie, dar am stat in caldura chiar si trei zile, nu stiu ce piesa trebuia sa vina din strainatate!
Acum in primvara l-am schimbat si am luat un aer LG care cred ca va functiona mult mai bine decat ce am avut inainte!
Deci nervii multi, bani cheltuiti de doua ori (aparatul vechi l-am trimis la tara la bunica!) si stat in caldura desi eu aveam o instalatiie noua de climatizare!
Asa se intampla cand in loc sa faci treburile din timp te lasi pe ultima suta de metrii cand in disperare faci orice si cheltui oricat pe prostii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu